image

Andrian Candu, confirmat pozitiv cu COVID-19: „Simptomele nu sunt la fel pentru fiecare”

Deputatul Andrian Candu a fost confirmat cu noul tip de coronavirus. Anunțul a fost făcut de Candu pe pagina sa de Facebook.

„Ieri nu m-am simțit prea bine, lucru care nu se prea întâmplă. Ținând cont de faptul că colegi, cu care am interacționat până atunci, au fost testați cu noul coronavirus, am făcut testul, iar rezultatul este pozitiv. Din propria experiență vă spun că simptomele nu sunt la fel pentru fiecare. Am și gust, și miros, și poftă de viață.

Dar, această năpastă este întâlnită prea des și se raspândește repede și cu o putere mare, fiindcă nu a fost controlată de la început. Îmi exprim încrederea ca cei care au fost la “butoane” și au luat decizii greșite sau întârziate, iar ele au fost multe, să răspundă.

Dragi prieteni, suntem pe cont propriu și, pentru a reduce viteza acestui virus, trebuie să acționăm în unanimitate, să respectăm cu strictețe măsurile de protecție și precauție. Vă doresc tuturor sănătate și să ne auzim doar de bine!”, a scris Candu pe Facebook.

Precizăm că mai mulți deputați din Parlamentul Republicii Moldova au fost și sunt în continuare infectați cu Covid-19. Ieri și deputatul neafiliat Grigore Repesciuc a anunțat că este pozitiv.

comentarii: