image
Sursa foto: captură video

VIDEO // Momentul în care un bărbat a ameninţat cu un cuţit angajaţii unui magazin din capitală: A fost prins furând

Un bărbat de 35 de ani, locuitor al capitalei, a fost plasat în arest pentru 30 de zile, după ce la începutul lunii august în mod deschis a sustras două perechi de ochelari dintr-un magazin amplasat pe bulevardul Decebal și a amenințat agentul de pază.

Bărbatul împreună cu prietena sa, ambii fiind în stare de ebrietate, au intrat într-un magazin unde au observat un stand cu ochelari, aceștia s-au apropiat și au sustras două perechi, încercând să părăsească incinta magazinului. Făptașii au fost stopați de pază la ieșirea din magazin. Aceștia au fost conduși în birou unde asupra lor au fost depistate bunurile sustrase, ulterior bărbatul a scos un cuțit și a amenințat angajații.

La fața locului imediat au fost solicitate forțele de ordine pentru a interveni și documenta cazul.

Acțiunile bărbatului au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului.

În cadrul acțiunilor procesual penale întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală a IP Botanica, au fost acumulate toate probele ce îi demonstrează vinovăția. Suspectul și-a recunoscut vina.

Bărbatul este cercetat penal pentru jaf, iar conform legislației în vigoare pentru fapta comisă el riscă până la 7 ani de închisoare.

politiacapitalei.md

comentarii: