image
Sursa foto: Getty Images

Isco, pe lista granzilor Europei: Nouă echipe visează să-l transfere pe mijlocaşul lui Real Madrid

Isco este unul dintre cei mai doriţi jucători din Primera Division, iar mulţi dintre granzii Europei au început să spere că-l pot transfera pe mijlocaşul lui Real Madrid după debutul mai puţin reuşit de sezon al acestuia.

Jurnaliştii de la Marca au făcut o listă a cluburilor interesate de serviciile spaniolului în vârstă de 26 de ani, care are o clauză de reziliere a contractului cu Real în valoare de 700 de milioane de euro.

Manchester City pare principala favorită să-l aducă, în cazul în care Real va decide să-l vândă. Isco a fost dorit de "cetăţeni" încă din 2013, când pe banca lui City se afla Manuel Pellegrini, însă ibericul a preferat să plece de la Malaga la Real Madrid.

City l-a ofertat pe Isco şi în 2017, atunci când era dispusă să ofere 75 de milioane de euro pentru transfer, însă Real Madrid nu a vrut să-l cedeze.

Juventus l-a dorit pe Isco încă din 2016, iar antrenorul Massimiliano Allegri l-ar vrea şi acum pe "internaţionalul" spaniol.

Şi managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, l-a solicitat în mai multe rânduri pe Isco. Germanul şi-a exprimat admiraţia pentru iberic încă din 2013, când o antrena pe Borussia Dortmund."Normal că ni-l dorim, nu suntem proşti, însă este clar că nu avem nici cea mai mică şansă de a-l aduce", spunea Klopp în vara în care Real Madrid l-a cumpărat pe Isco, de la Malaga, pentru 30 de milioane de euro.

În afara celor trei cluburi, de serviciile lui Isco s-au interesat şi Tottenham, Arsenal, Chelsea, Milan, Bayern şi chiar Barcelona, potrivit jurnaliştilor spanioli.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: