image
Sursa foto: Instagram

Wanda Nara și Mauro Icardi, gata pentru al șaselea copil! Soluția găsită de agent, după cinci operații de cezariană

Wanda Nara și Mauro Icardi s-au împăcat după episoadele de infidelitate ale jucătorului de la PSG, iar cei doi sunt mai hotărâți ca niciodată să aibă încă un copil.

Recent, Wanda Nara a recunoscut pe rețelele sociale că-și mai dorește încă un copil, după cei trei băieți pe care îi care din căsătoria cu Maxi Lopez și fetele Isabella și Francesca, rodul iubirii cu Mauro Icardi. Cu toate acestea, se pare că agentul și soția jucătorului lui PSG nu ar mai vrea să nască încă o dată.

Ana Rosenfeld, avocatul Wandei Nara, a confirmat că cei doi sunt pregătiți pentru un nou membru al familiei, însă, cel mai probabil, vor apela la o mamă surogat.

”Wanda iubește să fie mamă, este o femeie care s-a bucurat mult de sarcinile ei, dincolo de faptul că toate s-au încheiat cu cezariană. Cred că după cinci operații, Wanda nu și-ar mai dori fizic un nou copil. Nu știu dacă va fi cazul unei mame surogat, dar nu exclud nimic”, a spus Rosenfeld, potrivit Corriere dello Sport.

Până să devină din nou mamă, Wanda Nara a făcut fericit un mare fan al său. Partenera și agentul lui Mauro Icardi este recunoscută în Argentina pentru mărinimia de care dă dovadă în relația cu admiratorii săi.

Un tânăr din Buenos Aires, susținător al Wandei Nara de mai mult de zece ani, a primit de la vedeta sud-americană o geantă de lux Christian Dior, al cărei preț de catalog pornește de la 2.700 de euro. Având în vedere că exemplarul dăruit este un model personalizat, este de așteptat ca acesta să fie mai scump.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: