image
Sursa foto: europsport.com

Situație inedită în Germania. Ministrul Sănătății se oferă să vaccineze o vedetă de la Bayern Munchen!

Joshua Kimmich (26 de ani), mijlocașul lui Bayern Munchen, a lipsit aproximativ două luni în toamna anului trecut, după ce a fost infectat cu Covid-19 și s-a recuperat foarte greu. Acum, Ministrul Sănătății din Germania s-a oferit să îl vaccineze.

Germanul nu dorit să se imunizeze, deoarece aștepta să afle mai multe lucruri despre vaccin. De altfel, clubul bavarez nu i-a plătit salariul pe perioada în care a fost infectat, din cauza refuzului acestuia de a se vaccina.

După ce s-a vindecat de Covid, Joshua Kimmich şi-a reconsiderat opinia față de vaccin. Internaționalul german a declarat că se va imuniza în viitor, în prezent având statutul de recuperat după boală.

Karl Lauterbach, Ministrul Sănătății din Germania, a oferit recent niște declarații inedite în legătură cu Joshua Kimmich: „Mă ofer să-l vaccinez personal și să-i explic riscurile, care sunt în mod clar mai mari pentru cei care nu se vaccinează. Nu l-am condamnat niciodată pentru poziția sa. Este corpul său și este normal să aibă temeri”, a spus Lauterbach pentru publicația BUNTE.de.

Mijlocașul a stârnit un val de critici în Germania, după refuzul său de a se vaccina. Într-un sondaj realizat de Kicker, decizia lui Kimmich a fost votată drept „dezamăgirea sezonului în Bundesliga”, de către ceilalți jucători care activează în prezent în campionatul german.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: