image
Sursa foto: digisport.ro

I-a închis uşa în nas: " Zlatan nu face parte din planurile mele"

Zlatan Ibrahimovic a susţinut în ultima perioadă că va merge la Mondialul din Rusia, după ce îşi anunţase retragerea din naţionala Suediei, în 2016. Ibra primeşte însă o lovitură chiar de la selecţionerul Janne Anderson, care a anunţat că nu se va baza pe starul lui LA Galaxy, la CM.

"Ibrahimovic a spus că nu va mai juca pentru echipa Suediei, după EURO 2016. Am respectat decizia sa. Nu cred că ar trebui să se întoarcă acum. Nu m-a sunat, nu am vorbit cu el despre asta, dar cu siguranţă nu face parte din planurile mele pentru Cupa Mondială din Rusia", a fost declaraţia selecţionerului.

"O să merg la Campiontul Mondial din Rusia!" a dezvăluit Ibrahimovic în emisiunea celebrului om de televiziune american Jimmy Kimmel. Când a fost întrebat despre detalii, Ibrahimovic a adăugat: "Tocmai am spus că merg la Campionatul Mondial. Dacă o să spun mai multe lumea o să mă spânzure. Trebuie să fiu atent la ce spun în continuare. Oricum, un Campionat Mondial fără mine nu ar mai fi cu adevărat un Campionat Mondial".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: