image
Sursa foto: eurosport.com

Omul-cheie al transferului istoric a dezvăluit motivul real pentru care Neymar a plecat de la Barcelona

Pini Zahavi, agentul lui Robert Lewandowski, cel care a intermediat transferul lui Neymar la PSG, a anunțat care a fost motivul pentru care starul brazilian a plecat de la Barcelona.

”Neymar a făcut asta dintr-un singur motiv. În acest moment, există trei staruri în fotbalul mondial, Messi, Ronaldo și Neymar. Ei nu pot juca la același club. La Barcelona, Neymar era întotdeauna pe locul 2, după Leo Messi. El executa loviturile libere, penalty-urile. Era numărul unu”, a spus Zahavi, pentru As.

Atacantul brazilian în vârstă de 26 de ani al lui PSG a devenit cel mai scump fotbalist al Planetei anul trecut, după ce a fost cumpărat de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro.

Unai Emery, antrenorul lui PSG, este de părere că brazilianul Neymar va putea reveni printre titularii echipei înaintea finalului acestui sezon, după ce a fost operat la piciorul drept, și va avea destul timp la dispoziție pentru a se pregăti de Cupa Mondială din Rusia, care va debuta în vară. Jucătorul de 26 de ani a fost operat, după ce a suferit o fractură suferită la al cincilea metatarsian, la 3 martie, la Belo Horizonte, de către medicul selecţionatei Braziliei, Rodrigo Lasmar.

Neymar a jucat 30 de meciuri şi a marcat 28 de goluri în acest sezon, în toate competiţiile, pentru PSG.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: