image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Un bărbat din Ialoveni riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață pentru tentativă de omor

Un bărbat de 42 ani, din raionul Ialoveni, bănuit în săvârșirea infracțiunii de ,,Omor”, a fost reținut de oamenii legii. În dimineața zilei de 30 august, serviciul de garda a IP Ciocana, a fost sesizat despre faptul că pe strada Uzinelor din municipiul Chișinău, se află o persoană rănită. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că victima, un tânăr de 25 de ani a fost vătămat în rezultatul unui conflict.

Suspectul în vârstă de 42 de ani, cu scopul de a-l omorî, i-a aplicat o lovitură în regiunea umărului stâng, cu un cuţit, cauzându-i o plagă tăiat-înţepată victimei. Acesta, însă nu și-a realizat intenţia până la capăt, deoarece a fost observat de către mai multe persoane care erau în preajmă. Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cadrul acțiunilor procesual penale suspectul și-a recunoscut vina. Acesta le-a comunicat polițiștilor că între el și victimă era un conflict mai vechi. Bărbatul este cercetat penal pentru ,,Omor” și riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani sau cu detenţie pe viaţă. La moment acesta este plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

săvârșirea infracțiunii de omor

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: