image
Sursa foto: Getty Images

Perez i-a găsit înlocuitor lui Modric: Trebuie să plătească 250 de milioane de euro pentru un mijlocaş world class

Florentino Perez i-a găsit înlocuitorul lui Luka Modric (33 de ani). Este vorba de un alt jucător de la Tottenham, Christian Eriksen, însă boardul lui Spurs i-a stabilit acestuia un preţ prohibitiv: 250 de milioane de euro.

Croatul care e mare favorit la Balonul de Aur nu mai este o soluţie pe termen mediu şi lung la "Regina Europei". Acesta a ajuns la o vârstă, iar Perez înţelege că e nevoie de un schimb de generaţii la formaţia care a dominat ca nimeni alta în istorie Liga Campionilor.

Christian Eriksen e marele pariu al preşedintelui Realului, însă "misiunea e una imposibilă", după cum notează Marca. Ziarul de casă al Realului a descoperit că Daniel Levy, chairmanul lui Spurs, vrea nu mai puţin de 250 de milioane de euro pentru danez. Şi nu e deschis la vreo negociere.

Eriksen mai are un an şi jumătate de contract cu londonezii şi e hotărât să nu-şi prelungească înţelegerea cu londonezii dacă nu va primi un salariu similar celor mai bine plătiţi fotbalişti din lot, Harry Kane şi Dele Alli.

În condiţiile acestea, şansele ca Real să cheltuie atât de mult, pentru un fotbalist care nu are statut de mare vedetă, deşi e printre cei mai buni din lume pe postul lui, sunt mici.

Christian Eriksen a fost transferat de Tottenham în 2013, de la Ajax, pentru 12 milioane de euro.

Danezul a jucat 13 meciuri şi a marcat un gol în acest sezon, în toate competiţiile, pentru Tottenham.

De la sosirea la Londra a evoluat în 240 de partide şi a înscris de 59 de ori pentru formaţia pregătită de Mauricio Pochettino. El e însă cel care orchestrează majoritatea fazelor ofensive ale lui Spurs, Kane având cifrele pe care le are şi datorită paselor decisive primite de la danez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: