image
Sursa foto: papermoneywallpaper.com

Luna august, generoasă în câștiguri mari pentru jucătorii Loteriei Naționale

Luna august a fost generoasă în câștiguri mari pentru jucătorii Loteriei Naționale. 14 oameni au descoperit în bilete de loterie sume între 50 de mii și 1 milion de lei.

Astfel, Anatolie Cebanu din satul Mărculești, raionul Florești, a devenit milionar. Bărbatul de 67 de ani va cumpăra din banii câștigați în biletul ”Loto+”, ediția III, un apartament pentru fiica sa și, în acest mod, femeia, care singură crește 3 copii, nu va mai fi nevoită să plece în străinătate, la muncă.

Nicolae Vieru din Orhei a descoperit în biletul ”Șeptarul de aur” un lingou de aur, dar a optat pentru echivalentul în bani al câștigului – 777 777 de lei.

Alți cinci norocoși, Olesea Ostrovari, Anton Șircov, Andrei Esepciuc, Boris Știrbu și Oxana Colța s-au ales cu 500 000 de lei fiecare, datorită biletelor ”Cashx 10”, ”Piramidele de Aur” și ”Bingo Loto”.

Deținătorii câștigurilor de TOP, nouă bărbați și cinci femei, au vârste cuprinse între 22 și 74 de ani. Norocoșii au anunțat că vor folosi banii câștigați la loterie pentru îmbunătățirea condițiilor de trai, rambursarea creditelor, odihnă, sănătate, dar și pentru studiile copiilor.

Loteria din Republica Moldova este organizată de către NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei. În momentul de față, în vânzare sunt șase tipuri de bilete. Costul acestora este de 20 și 30 de lei:

· ”Cash x 10” (câștig de top 500 000 de lei)

· ”Șeptarul de Aur” (câștig de TOP 777 777 de lei)

· ”Loto+” (câștig de TOP 1 000 000 de lei)

· ”Bingo Loto” (câștig de TOP 1 500 000 de lei)

· ”Realizează-ți visele” (câștig de TOP 2 000 000 de lei)

· ”Piramidele de Aur” (câștig de TOP 2 000 000 de lei)

NGM Company mai deține autorizație pentru jocuri cu bilete electronice și organizarea pariurilor sportive pe 7777.md, singurul site autorizat din Republica Moldova pentru aceste activități.

Noutăţile partenerilor

comentarii: