image
Sursa foto: jurnal.md

Locuitorii din satul Bulboaca, nemulţumiţi de calitatea a două drumuri din sat reparate în cadrul programului PD

Mai mulţi oameni din satul Bulboaca se arată nemulţumiţi de calitatea reparaţiei a două drumuri din sat, în cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova”.

Aceştia semnalează probleme mai ales pe strada Mileşti, unde stratul de asfalt nu a ajuns până la bordură. Potrivit lor, carosabilul nu va rezista prea mult după ploi, ninsori şi îngheţuri.

De altfel, cea mai mare parte a străzii Mileşti din Bulboaca este reabilitată în acest mod, stratul nou de asfalt neajungând până la bordură. Puţin mai la vale, la intersecţia cu strada Victoriei, bărbatul mai sesizează o problemă.

Şi alţi localnici se arată neîncrezători în calitatea reabilitării drumului şi spun că acesta nu va rezista mult timp.

Şi alţi localnici se arată neîncrezători în calitatea reabilitării drumului şi spun că acesta nu va rezista mult timp.

Pe pagina oficială a programului „Drumuri bune pentru Moldova”, găzduit de Administraţia de Stat a Drumurilor, se arată că pentru reparaţia străzilor Mileşti şi Victoriei din satul Bulboaca raionul Anenii Noi a fost alocat un remilion 315 mii de lei, fiind vorba de reabilitarea unui kilometru de șosea. Anterior, oamenii din mai multe localităţi, printre care Bieşti, Varvareuca sau Pârjota, au semnalat lucrări de proastă calitate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: