image
Sursa foto: privesc.eu

Soluțiile lui Andrei Năstase pentru amenajarea spațiilor verzi din capitală

Trasarea liniilor roșii la toate parcurile din municipiu cu înregistrarea la Cadastru este una dintre soluțiile propuse de candidatul unic al forțelor proeuropene și antioligarhice pentru primăria Chișinău, Andrei Năstate, pentru amenajarea spațiilor verzi.

„Soluțiile pentru amenajarea parcurilor, spațiilor verzi, a locurilor de agrement din municipiul Chișinău sunt: trasarea liniilor roșii la toate parcurile din municipiu cu înregistrarea la Cadastru. Iluminarea tuturor parcurilor pentru a fi sigure pentru cetățeni. Amenajarea parcului Valea Trandafirilor cu terenuri de sport. Propunem instalarea mai multor tobogane pentru copii. Dotarea cu mobilier urban prin amplasarea de bănci din lemn, coșuri de gunoi și cișmele de apă potabilă. Construcția toaletei publice. Amenajarea spațiilor verzi. Iluminarea aleelor”, a spus Andrei Năstase.

„Sunt sigur că împreună vom reuși să facem orașul nostru mai frumos, mai curat, mai atractiv. Un oraș în care să vrem să trăim”, a adăugat Andrei Năstase.

În context, liderul Platformei DA și Partidului Acțiune și Solidaritate i-a îndemnat pe locuitorii capitalei să iasă pe 20 mai la vot pentru a-și alege viitorul.

„Doar noi cu dumneavoastră putem să oprim aceste fărădelegi. Pe 20 mai noi suntem mai puternici decât altădată pentru că pe 20 mai nouă ne este redată puterea. Noi suntem cei care alegem, noi suntem cei care luăm decizii pentru noi și copiii noștri. Să mergem la vot și să luăm cea mai potrivită decizie”, a spus Maia Sandu.

„Eu vă îndemn să ieșim cu toții la vot. Ei ne vor acasă pe data de 20 mai ca mai apoi să stea în libertate și să-și cheltuie banii furați de la cetățenii țării”, a conchis Andrei Năstase.

Noutăţile partenerilor

comentarii: