image
Sursa foto: Jurnal TV

După reportajul Jurnal TV, Moș Crăciun a ajuns la familia cu cinci copii, din satul Costești

Au împodobit bradul de Crăciun, dar spuneau că daruri sub el nu vor avea. Vă mai amintiți de familia cu cinci copii din Costești? Micuții nu credeau că există Moș Crăciun. Anul acesta însă a fost altfel. Din decembrie și până acum, oamenii cu sufletul mare încă vin la ei și le fac zilele mai frumoase. Cu tot ce e mai bun pentru ei au mers și partenerii campaniei Jurnal TV „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu”.

În prag de sărbători familia rămăsese fără niciun sprijin. Capul familiei a suferit arsuri pe întreg corpul, după o explozie produsă în încăperea în care muncea. Colegul său de muncă a decedat pe loc. Iurie a scăpat cu viață, doar că...și acum este internat în secția de reanimare. După reportajul Jurnal TV, zeci de oameni s-au mobilizat și au sărit în ajutorul familiei Popovici.

Vedeți reportajul video pe jurnaltv.md

Adrian Balmuș, director financiar al unei companii de construcții: „Am adus și un sprijin financiar din partea companiei noastre. Vrem să fie măcar un pic de suport ca să depășiți perioada asta grea și tragică pentru familia voastră. Vă rog să primiți din toată inima. Iar mașina de spălat să vă ajute să puteți îngriji de îngerașii dvs. Produsele, jucăriile, tot cât a putut moșul aduna.”

Produse alimentare, dulciuri și jucării pentru cei cinci copii ai familiei Popovici, un ajutor financiar substanțial, dar și o mașină de spălat pentru a-i face zilele mai ușoare Cristinei. De toate a avut grijă partenerul campaniei „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu”.

Iar Gabriela, fiica cea mare a familiei Popovici, a primit o haină pe care și-o dorea încă de la începutul iernii.

Chiar dacă soțul Cristinei încă nu a fost externat și are nevoie de alte intervenții chirurgicale, Cristina și cei cinci copii au un motiv de bucurie: nu mai au grija zilei de mâine. De o lună, de când reportajul cu familia Popovici a fost difuzat în cadrul campaniei „Moș Crăciun există, moș Crăciun ești tu” de la Jurnal TV, oamenii cu inima mare au tot mers la ei să le facă sărbătorile frumoase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: