image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona și Liverpool pun la cale ”schimbul secolului”: Klopp îl vrea pe Griezmann și își trimite un star pe Camp Nou

Antoine Griezmann (29 de ani) a fost cumpărat de Barcelona în schimbul a 120 de milioane de euro, în iulie 2019, dar francezul nu a confirmat pe Camp Nou.

În ultimele luni, s-a scris că Griezmann ar putea reveni la Atletico Madrid, însă acum a apărut o nouă variantă spectaculoasă pentru vârful catalanilor. Potrivit Diario Gol, Liverpool e interesată de francez, ba chiar ar fi insistat pentru el în vara lui 2020.

Mai nou, englezii sunt pregătiți să facă un schimb de senzație ca să-și asigure serviciile lui Antoine Griezmann. Din cauza crizei financiare care a afectat mai toate formațiile din Europa, Liverpool e gata să-l includă în tranzacție pe Sadio Mane (28 de ani).

Potrivit sursei citate, Jurgen Klopp îl vrea neapărat pe Griezmann, iar relația dintre neamț și Mane este una care scârțâie. ”Mane ar fi încântat să schimbe aerul. La 28 de ani, este timpul să se înroleze într-un alt mare proiect”, susțin jurnaliștii spanioli.

Scenariul ar fi cu siguranță pe placul Barcelonei, care s-a gândit încă de astă vară la Sadio Mane, în contextul în care Leo Messi anunțase că va părăsi Catalonia.

Cotat la 120 de milioane de euro, senegalezul a marcat nouă goluri în 25 de partide jucate în acest sezon.

În comparație, Griezmann a reușit cinci goluri și trei assist-uri în 21 de apariții avute pentru Barcelona. Francezul e cotat acum la 60 de milioane de euro, într-o scădere considerabilă, în condițiile în care în octombrie 2018 valoare 150 de milioane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: