image
Sursa foto: as.com

Perez ține tare de Modric: Motivul pentru care transferul la Inter rămâne doar o fantezie

Inter Milano vrea să-și construiască o echipă cu care să câștige campionatul, după 8 ani de secetă și cu care să reînceapă să conteze și în competițiile europene. Pentru a atinge aceste obiective, noii investitori chinezi au demarat o campanie spectaculoasă de achiziții. Radja Nainggolan și Vrsaljko au ajuns deja pe Giuseppe Meazza, iar Luka Modric reprezintă o țintă pe care Inter nu vrea să o rateze.

Gazzetta dello Sport a titrat chiar pe prima pagină că mijlocașul croat și-ar dori să ajungă la clubul italian, dar mutarea nu pare însă foarte probabilă. Real nu ar vrea să-și vândă a doua vedetă în această vară. Madrilenii ar vrea chiar să-i ofere un nou contract mijlocașului în vârstă de 33 de ani, care a primit ultima mărire salarială în 2016.

Sansele ca Modric să plece în Italia sunt minime, având în vedere faptul că patronul madrilenilor a pus clauze uriașe celor mai importanți jucători din lot.

Doar dacă Inter plătește 750 de milioane de euro, cât are clauza se face transferul", a declarat Perez.

Și Cristiano Ronaldo, transferat în această vară la Juventus pentru 115 milioane de euro a avut o clauză astronomică: un miliard de euro. Cu toate acestea, portughezul a negociat cu Perez și cei doi au ajuns la un consens.

Modric se află de șase ani la Real și este considerat printre favoriții la câștigarea "Balonului de Aur", după ce a câștigat a treia Ligă a Campionilor consecutiv și a ajuns în finala Cupei Mondiale cu naționala Croației.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: