image
Sursa foto: Getty Images

Scandal în Ucraina! Doi fotbalişti importanţi ai lui Şahtior şi ai Ucrainei au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19

Andriy Pyatov şi Taras Stepanenko au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. Şahtior a anunţat acest lucru după remiza de duminică, scor 2-2, de pe terenul celor de la Desna.

Cei doi fotbalişti au evoluat în meciul din etapa a cincea a campionatului Ucrainei, iar fosta echipă a lui Mircea Lucescu este acuzată că ar fi muşamalizat problema celor doi pentru a-i putea introduce pe teren în meciul cu Desna.

Pyatov şi Stepanenko făceau parte din lotul Ucrainei pentru partida amicală de miercuri cu Franţa. Ulterior, ucrainenii au programate meciuri de foc în Liga Naţiunilor cu Germania (10 octombrie) şi Spania (13 octombrie), ambele pe teren propriu.

În aceste condiţii, selecţionerul Andriy Shevchenko a decis să renunţe pentru moment la toţi cei şapte fotbalişti pe care i-a convocat de la Şahtior. Shevchenko a cerut ca aceştia să fie retestaţi.

95 de selecţii are Andriy Pyatov în naţionala Ucrainei, în timp ce Taras Stepanenko a strâns 58 de apariţii şi patru goluri pentru aceeaşi reprezentativă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: