Breaking News

Igor Grosu a fost ales președinte al Parlamentului

UPDATE 15:03 // Igor Grosu este noul președinte al Parlamentului, fiind ales cu 64 de voturi. Speakerul și-a ocupat locul în prezidiu în cadrul unei ceremonii...

image
Sursa foto: Enter

Ghicește scorul Campionatului European de Fotbal și câștigă premii de vis la ENTER!

Lupta pentru cupa celui de-al 16-lea Campionat de Fotbal al Europei se anunță oficial deschisă! Ai deja o presimțire? Știi cine va câștiga? Participă la concurs organizat de ENTER.ONLINE, prognozează rezultate, acumulează puncte și poate chiar TU vei fi acel norocos care va lua cu el premiul cel mare – un nou SMART TV de la Samsung!

Campionatul European de Fotbal 2020 revine! Scufundă-te împreună cu ENTER în atmosfera celui mai așteptat turneu de fotbal și intră în cursa pariurilor. Premiul mare - un nou televizor performant de la Samsung! Și asta nu e tot! Șansele de câștig sporesc și pentru restul participanților! În concurs sunt înscrise alte zeci de premii, printre care: o nouă consolă gaming Xbox Series S, un soundbar și monitor Samsung, căști wireless, smartwatch-uri și multe alte cadouri cu tematică sportivă. Nu rata șansa!

EnterEnter

Cum poți participa la concurs?

1. Înregistrează-te pe platforma https://fotbal.enter.online/ cu ajutorul contului ENTER.ONLINE, Google sau Facebook.

2. Indică în tabel echipa câștigătoare și scorul final înainte de startul fiecărui meci.

3. Folosește posibilitatea de a introduce schimbări în tabel până la începerea meciului propriu-zis.

4. Primește 1 punct pentru indicarea corectă a echipei câștigătoare și 3 puncte pentru indicarea scorului final.

5. Acumulează cele mai multe puncte, clasifică-te în topul participanților și ia cu tine premiul cel mare la finele campionatului!

! Pentru mai multe detalii legate de participare, accesează REGULAMENTUL.

Când începe concursul?

Participă la concurs în perioada de desfășurare a Campionatului European de Fotbal, între 11.06.2021 – 11.07.2021. Fii pe fază! Fă rost de un calendar fizic cu graficul tuturor meciurilor în rețeaua magazinelor ENTER, absolut GRATUIT, și nu rata începutul acestora!

Prognozează și adună puncte! Marele câștigător poate fi doar unul! TU!

comentarii: