Totul s-a întâmplat pe data de 5 noiembrie. Unele surse sub protecția anonimatului spun că directorul școlii le-ar fi interzis părinților fetei bătute să anunțe poliția, lucru negat de administrația liceului.

„Mama fetei bătute s-a adresat la administrația liceului, iar ieri părinții tuturor elevilor care au participat la această bătaie au fost invitați la școală. Cu acești copii a lucrat un psiholog, iar administrația a discutat incidentul cu părinții. Continuăm să lucrăm asupra cazului produs", a declarat Irina Silvestru, o angajată din administrația liceului pentru știri.md.

Referitor la faptul că directorul școlii le-ar fi interzis părinților să apeleze la poliție, Silvestru a spus că: „Dimpotrivă, când am vorbit cu părinții elevei, le-am spus că este dreptul lor în această situație de a informa poliția. Dar în plângere, mama a scris că va merge mai întâi de toate la administația școlii, iar dacă aici nu va fi întreprinsă nicio măsură, atunci ea va merge la poliție. Aceasta este decizia ei.", a spus Silvestru.

Aceasta a mai adăugat că: „Fata frecventează școala, totul este în regulă, avem grijă de ea. Chiar și diriginta a adus-o cu mașina, astfel încât copilul să nu aibă frică de a veni la școală. Ea are parte de susținere totală. A doua fată care a participat la bătaie și-a recunoscut pe deplin vina, iar ieri ea și-a cerut scuze", a adăugat administratoarea liceului.