image
Sursa foto: Jurnal.md

Statul anunță o nouă rundă de privatizare

Agenția Proprietății Publice anunță desfășurarea unei noi runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat până pe 13 noiembrie.

Astfel, pe 21 octombrie se va desfășura licitația cu strigare pentru privatizarea cotei sociale din S.C „IT-Cafe” S.R.L, a trei întreprinderi de stat (ca complexe patrimoniale unice), precum și a 11 complexe de bunuri și bunuri imobile, inclusiv două terenuri pentru construcții.

Termenul limită de depunere a cererilor este 20 octombrie.

În perioada 3 - 13 noiembrie, pe piața reglementată, prin intermediul Bursei de Valori, se vor desfășura licitații cu strigare pentru vânzarea pachetelor de acțiuni în loturi unice din 13 societăți pe acțiuni, printre care și Metalferos.

Este vorba de S.A „Drumuri-Cimișlia”, S.A „Drumuri-Căușeni”, S.A „Drumuri-Orhei”, S.A „Drumuri-Soroca”, S.A „Drumuri-Criuleni”, S.A „Drumuri-Râșcani, S.A „Drumuri-Cahul”, S.A „Drumuri-Ialoveni”, S.A „Drumuri-Strășeni”, S.A „Drumuri-Edineț”, S.A „Institutul de cercetări științifice „Rif-Acvaaparat” și S.A „Alimentarmaș”, în proces de insolvabilitate.

Amintim că Agenția Proprietății Publice a desfășurat în perioada 17 iulie - 18 august o rundă privatizare a bunurilor proprietate publică de stat. Trei proprietăți de stat au fost vândute cu 11 milioane 400 de mii de lei în cadrul unei licitații cu strigare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: