image
Sursa foto: Getty Images

"Ești incomparabil. Te iubesc, Diego!" Pele, un nou mesaj emoționant pentru Maradona

Diego Maradona a murit. săptămâna trecută, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac, iar omagiile aduse fostului mare fotbalist argentinian continuă să apară.

Pele, legendarul fotbalist brazilian, a postat un nou mesaj pentru Diego Maradona, după ce își exprimase câteva gânduri și miercurea trecută, când presa din Argentina a anunțat decesul lui "El Pibe D'Oro".

Brazilianul a postat un text emoționant pe rețelele de socializare, în care vorbește laudativ despre omul și fotbalistul Diego Maradona și despre comparațiile dintre el și argentinian, care, conform spuselor sale, nu ar fi trebuit să apară atât de des.

"Au trecut șapte zile de când ai plecat. Multor oameni le-a plăcut să ne compare toată viața lor. Ai fost un geniu care a vrăjit lumea, un magician cu mingea la picior, o adevărată legendă, dar, mai presus de toate, vei fi întotdeauna un adevărat prieten, cu o inimă mare.

Astăzi, lumea ar fi mai bună dacă ne-ar compara mai puțin și ne-ar admira pe fiecare mai mult. Vreau să spun că ești incomparabil.

Cariera ta a fost marcată de sinceritate. Tu, în felul tău unic, ne-ai învățat să spunem "te iubesc" mult mai des. Plecarea ta rapidă nu mi-a permis să îți spun, așa că doar voi scrie. Te iubesc, Diego!

Bunul meu prieten, îți mulțumesc foarte mult pentru întreaga noastră aventură. Într-o zi, în rai, vom juca din nou în aceeași echipă. Și va fi pentru prima dată când ridic mâinile spre cer nu pentru a sărbători un gol, ci pentru că voi putea să te îmbrățișez din nou", a scris Pele, pe Instagram.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: