image
Sursa foto: Privesc.eu

Andrei Năstase, mesaj către Diasporă: Vă îndemn să mergeți la vot, indiferent dacă v-ați înregistrat sau nu

Copreședintele blocului ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase, îndeamnă cetățenii Republicii Moldova stabiliți peste hotare să meargă la alegeri, indiferent dacă au reușit sau nu să se înregistreze la CEC.

„Indiferent dacă ați reușit sau nu să vă înregistrați la CEC, dreptul nostru constituțional la vot nu a fost anulat de nimeni. Vă îndemn să ieșim masiv la vot pe 24 februarie 2019”, spune Andrei Năstase într-o postare video pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Andrei Năstase, cei trei candidați ai ACUM pentru Diaspora au trecut cu brio rigorile Comisiei de meritocrație. Este vorba de Maia Sandu, pentru Europa, Dumitru Alaiba, pentru SUA și Canada și Dorin Frăsineanu, pentru circumscripția de la est, inclusiv Rusia.

„Având în vedere că peste 1 milion de moldoveni trăiesc în străinătate, aceste trei circumscripții sunt extrem de puține, iar gradul de reprezentativite este profund viciat de regulile stabilite de către regimul hibrid Plahotniuc-Dodon. Diaspora va fi reprezentată cu cinste și demnitate, pe fiecare circumscripție în parte. Cu impecabilă conduită publică și politică, cu sinceritate și trasparență. Nominalizarea drept candidat pentru alegerile parlamentare nu este un premiu. Nu a fost niciodată, mai ales în Republica Moldova, o țară în care opoziția este strivită pur și simplu de mașinăria de propagandă a regimului sinistru condus de Plahotniuc și Dodon”, spune liderul Platformei DA.

„Știu sigur că toți cei care astăzi locuiți în străinătate, toți cei care urmăriți ceea ce Platforma DA și PAS fac de atâția ani, toți cei care urmăriți și sprijiniți lupta noastră cu trădătorii Moldovei, cu Plahotniuc, Dodon, Șor și cu toată armata lor de trepăduși, aveți încredere în noi!”, se adresează cetățenilor din Diasporă Andrei Năstase.

Vedeți aici mesajul complet al copreședintelui blocului ACUM Platforma DA și PAS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: