image
Sursa foto: Getty Images

Mesajul lui Robert Lewandowski după ce a marcat patru goluri în Bundesliga și reacția amuzantă a lui Thomas Muller

Robert Lewandowski (32 de ani) a înscris toate golurile lui Bayern Munchen în victoria, scor 4-3, cu Hertha Berlin, din Bundesliga. Mesajul polonezului de la finalul partidei a devenit viral.

Bayern Munchen a învins-o pe Hertha, în etapa a treia din Bundesliga, scor 4-3. Toate golurile formației lui Hansi Flick au fost marcate de Robert Lewandowski. Polonezul a deschis scorul în minutul 40, a reușit dubla în minutul 51, iar în minutul 85 a marcat pentru a treia oară. În al treilea minut de prelungiri, "Lewa" și-a desăvârșit opera și a adus victoria bavarezilor din penalty.

După meci, atacantul polonez a postat un mesaj pe rețelele sociale, cu referire la performanța reușită: "Astăzi îmi puteți spune Lew4nGoalski". Thomas Muller, coechipierul său de la Bayern Munchen, nu s-a putut abține și a reacționat cu un alt joc de cuvinte: "Aș prefera Lewan4GOALski", a scris germanul.

A fost primul "poker" reușit de Lewandowski în Bundesliga și al patrulea din carieră. Polonezul a marcat de patru ori pentru reprezentativa țării sale într-un joc cu Gibraltar din calificările EURO 2016, contra celor de la Steaua Roșie Belgrad, în 2019, în Champions League, și împotriva lui Real Madrid, în aceeași competiție, în 2013, când îmbrăca tricoul Borussiei Dortmund.

Meciul de referință a lui Robert Lewandowski a fost cel cu Wolfsburg din 22 septembrie 2015. Polonezul a reușit să înscrie 5 goluri în decurs de 9 minute, doborând orice record.

Atacantul polonez are cifre excepționale în tricoul lui Bayern. 251 de goluri și 60 de assist-uri a reușit în cele 294 de partide în tricoul bavarezilor. Mai mult, de-a lungul carierei sale impresionante, "Lewa" a marcat 416 goluri pentru toate echipele de club la care a evoluat și 61 pentru reprezentativa Poloniei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: