image
Sursa foto: facebook.com/dodon.igor1/

Dodon s-a fotografiat cu mai mulți demnitari la Munchen: L-a invitat pe Macron în Moldova și i-a mulțumit lui Mike Pompeo

Igor Dodon a postat pe pagina de facebook o serie de fotografii cu oficialii adunați la Conferința Internațională pentru Securitate de la München. Șeful statului spune că l-a invitat pe Emanuel Macron să întreprindă o vizită în Republica Moldova.

Dodon nu a ratat ocazia să-și facă o serie de fotografii cu mai mulți demnitari străini, inclusiv președinți. pe care le-a postat îndată pe pagina de facebook.

În pauza dintre sesiunile de lucru am avut o discuție informală cu Secretarul de Stat al SUA, Mike Pompeo. Am exprimat recunoștința domnului Pompeo pentru poziția clară, exrpimată public, a Departamentului de Stat al SUA în raport cu fugarul din Moldova, Vladimir Plahotniuc”, a scris Igor Dodon.

facebook.com/dodon.igor1/facebook.com/dodon.igor1/

Totodată, șeful statului spune că l-a invitat pe președintele Franței, Emanuel Macron să întreprindă o vizită în Republica Moldova.

„L-am invitat pe domnul Macron să întreprindă o vizită oficială în Moldova și sper foarte mult să-l văd în timpul apropiat în țara noastră”, a precizat Dodon.

facebook.com/dodon.igor1/facebook.com/dodon.igor1/
facebook.com/dodon.igor1/facebook.com/dodon.igor1/

Noutăţile partenerilor

comentarii: