image
Sursa foto: partidulsor.md

Violeta Ivanov s-a lansat în cursa prezidențială; Cu ce mesaj a intervenit Ilan Șor la eveniment

Violeta Ivanov, candidatul din partea Partidului Șor, s-a lansat oficial în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Tradițional, la evenimentul care a avut loc la sediul formațiunii a intervenit prin teleconferință și Ilan Șor, aflat în urmărire internațională.

„Vrem să vă spunem că vă simțim energia. Ceea ce este o mobilizare în plus pentru frumoasa noastră echipă la început de campanie”, s-a adresat Ivanov către Șor în debutul discursului.

Violeta Ivanov a menționat că programul său electoral include patru componente: infrastructura și dezvoltarea regională, agricultura, protecția socială și sănătate și lupta anticorupție.

„Mulți ani la rând, politicienii ne-au împărțit între ai noștri și ai voștri. Ei au divizat societatea, au jefuit țara și ne-au lăsat fără speranță pentru o viață mai bună”, a declarat Ivanov.

Și Ilan Șor a avut un discurs. „Nu avem doar un simplu candidat, ci un adevărat profesionist, un om cu literă mare. Deja după o lună de la victoria Violetei Ivanov, RM are șansa de a simți cum se poate de trăit altfel. Dacă nu vreți ca strămoșii noștri să plătească creditele la FMI, singura echipă să ne scape de asta este aici”, a spus Șor.

Precizăm că Violeta Ivanov are 53 de ani și este unul dintre deputații care în 2016 a făcut parte din grupul transfugilor din PCRM care apoi au intrat în PD. În luna mai a acestui an, Violeta Ivanov a anunțat că părăsește fracțiunea PD, iar ulterior s-a alăturat Partidului Șor.

În 2007-2008 a avut funcții în Guvernul Republicii Moldova, fiind viceministru și ulterior ministru al ecologiei și resurselor naturale

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: