image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid, ofertă pentru un nou GALACTIC: 50 de milioane plus Gareth Bale; Operaţiunea este iminentă

Presa spaniolă scrie că Real Madrid va face o ofertă concretă pentru transferul lui Paul Pogba de la Manchester United.

Dorit cu insistenţă de Zinedine Zidane la Real Madrid, Paul Pogba trebuie să revină la antrenamentele echipei britanice în aproximativ 5 zile. Din acel moment, presa spaniolă scrie că va începe ”operaţiunea Pogba la Real Madrid”, una care se demonstrează a fi ”iminentă” după cum scrie Diario Gol.

Florentino Perez, preşedintele clubului madrilen, nu pare să fie însă foarte încântat de acest transfer. Este unul dintre puţinele subiecte asupra căruia, Perez şi Zidane nu s-au pus încă de acord.

Dar, Zidane insistă pentru transferul campionului mondial, în timp ce Pogba insistă de asemenea pentru a obţine mutarea pe Santiago Bernabeu.

Florentino Perez vrea să-i facă pe plac antrenorului său preferat, astfel că va înainta o ofertă pentru Paul Pogba săptămâna viitoare. ”Totul pentru Zidane” scrie presa spaniolă, care anunţă că Real Madrid oferă 50 de milioane de euro şi pe Gareth Bale la schimb.

Galezul nu contează pentru Zidane, astfel că şi pentru el, mutarea ar fi una ideală. Nici United nu ar spune nu unei asemenea oferte, dar salariul galezului reprezintă o mare problemă.

El ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din lotul lui Solskjaer, un detaliu cu care restul coechipierilor nu ar fi tocmai de acord.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: