Breaking News

A decedat un judecător al Curții Constituționale

Judecătorul Curții Constituționale Eduard Ababei s-a stins din viață la vârsta de 52 de ani. Informația a fost confirmată de președintele CC, Domnica Manole.

image
Sursa foto: Privesc.eu

Alegeri parlamentare 2019: A fost anunțată data semnării Acordului de constituire a Blocului electoral ACUM Platforma DA PAS

Partidele antioligarhice, Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate, au anunțat despre semnarea acordului de constituire a blocului electoral pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Evenimentul va avea loc duminică, la Institutul Muncii din Chișinău.

La evenimentul oficial de constituire juridică a blocului electoral dintre partidele Platforma DA și PAS va fi semnat Acordul de constituire a Blocului electoral ACUM Platforma DA PAS.

Evenimentul va avea loc duminică, 16 decembrie, la ora 15:30.

Viitorul bloc electoral ACUM și-a anunțat deja angajamentele pentru următorii patru ani.

Venituri mai mari pentru cetățeni, acces la educație și la servicii medicale de calitate, combaterea corupției și avansarea în procesul de integrare europeană - sunt doar câteva dintre acțiunile asumate de Platforma DA, PAS și exponenți importanți ai societății civile.

Citeşte mai mult despre

comentarii: