image
Sursa foto: PAS

Natalia Gavrilița spune când va face publică lista miniștrilor: „Sper săptămâna viitoare să avem învestirea în Parlament”

Premierul desemnat Natalia Gavrilița a anunțat că va face publică lista garniturii sale guvernamentale săptămâna viitoare.

„Azi am fost nominalizată de președintele Maia Sandu la funcția de prim-ministru. Sunt onorată și hotărâtă să împlinesc așteptările cetățenilor. La începutul săptămânii viitoare voi face publică lista de miniștri și sper, tot săptămâna viitoare să avem învestirea în Parlament”, a declarat Gavrilița.

„Urmează o perioadă de muncă, reorganizare a instituțiilor de stat și recuperare economică”, a adăugat premierul desemnat.

Precizăm că președintele Maia Sandu a semnat, astăzi, decretul de desemnare a Nataliei Gavrilița candidat la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova, după finalizarea consultărilor cu fracțiunile parlamentare PAS și PȘ.

Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a refuzat să vină consultări, invocând că a cerut ca acestea să fie organizate la Parlament și nu la Președinție.

Noutăţile partenerilor

comentarii: