image
Sursa foto: digisport.ro

Modric i-a detronat pe Messi şi Ronaldo, dar nu se compară cu ei: Nimeni nu are dreptul să o facă

Luka Modric a pus capăt dictaturii de un deceniu a lui Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo şi a câştigat Balonul de Aur 2018, însă mijlocaşul croat susţine că cele două staruri care au dominat fotbalul în ultimii ani rămân de neatins.

"În istorie va rămâne faptul că un jucător croat, reprezentantul unei ţări mici, a câştigat Balonul de Aur după Cristiano şi Messi, care sunt fotbalişti de un alt nivel. Nimeni nu are dreptul să se compare cu ei, sunt cei mai buni din istorie.

Să le urmez lor e un lucru uimitor. Dar nu am crezut vreo secundă că era lor s-a terminat", a declarat Modric, într-un interviu pentru France Football.

Mijlocaşul celor de Real Madrid recunoaşte că este normal ca Messi şi Ronaldo să se bucure de un staut special la echipele lor.

"Îmi place să pot organiza jocul şi să asigur legătura dintre apărare şi atac, să fiu conducătorul jocului. Îmi place poziţia în care joc la Madrid, însă nu e posibil să priveşti doar în faţă. Dacă nu sunt Messi sau Cristiano, toţi trebuie să se apere", a explicat vicecampionul mondial din Rusia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: