image
Sursa foto: antena3.ro

Horoscop: O zodie are multe bătăi de cap la locul de muncă

Nativilor din zodia Pești munca le dă bătăi de cap. Dacă vezi că nu poți rezolva ceva acum, ar fi bine să nu insiști prea mult.

Horoscop luni 21 ianuarie 2019 – Berbec:

Este bine să te ții departe de problemele pe care ai încercat să le rezolvi și nu ai reușit să le găsești o soluție rezonabilă. Nu e momentul lor.

Horoscop luni 21 ianuarie 2019 – Taur:

Dorința ta sinceră, nemărturisită, ar fi să impui rapid o soluție celor din familie și gata. Numai că metoda asta va duce la alte complicații, unele dintre ele complet nedorite.

Horoscop luni 21 ianuarie 2019 – Gemeni:

S-ar putea să îți bați capul mai mult decât de obicei și să nu fie suficient ca să te eliberezi din anumite situații. O alegere mai bună ar fi să fii atent, dar detașat.

Horoscop luni 21 ianuarie 2019 – Rac:

Ai tendința de a repeta anumite idei, gânduri și emoții care alimentează unele nemulțumiri. Ar trebui să știi că nu îți este de folos această ocupație, îți aduce numai pierderi.

Horoscop luni 21 ianuarie 2019 – Leu:

Pentru binele tău și al celor apropiați ție, ar trebui să îți simplifici activitățile de astăzi, ca să nu te epuizezi degeaba, cu probleme pe care nu le poți rezolva imediat.

Horoscop luni 21 ianuarie 2019 – Fecioară:

Multe lucruri îți sunt ascunse în acest moment, poate nu intenționat, neapărat. Ca să nu ajungi la concluzii greșite, ar fi bine să nu te grăbești.

Horoscop luni 21 ianuarie 2019 – Balanță:

Ai nevoie de un ritm diferit în ceea ce ai de făcut în acest moment și bine ar fi să îl găsești singur. Corpul îți spune singur de ce are nevoie acum.

Horoscop luni 21 ianuarie 2019 – Scorpion:

Există riscul să amesteci problemele din familie, să ajungi la concluziile care îți convin, chiar dacă sunt departe de adevăr și nu vor face decât să îți complice și mai mult viața.

Horoscop luni 21 ianuarie 2019 – Săgetător:

Ești dornic de extindere a sferei de interese, de acumulare a unor noi informații și cunoștințe, fie ele umane sau teoretice. Astăzi, însă, ar fi mai bine să ai răbdare cu cei din jur.

Horoscop luni 21 ianuarie 2019 – Capricorn:

Deși ai impresia că astăzi ar fi cel mai bun moment pentru a-ți cere drepturile de la cei din familie, ar fi mai bine să nu faci acest lucru.

Horoscop luni 21 ianuarie 2019 – Vărsător:

Beneficiile pe care le aștepți de la partenerul de cuplu, după eforturile depuse, vor veni, dar numai în anumite condiții, după clarificarea unor chestiuni delicate.

Horoscop luni 21 ianuarie 2019 – Pești:

Munca îți dă bătăi de cap, nu mai multe decât de obicei. Dacă vezi că nu poți rezolva ceva acum, ar fi bine să nu insiști prea mult.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: