image
Sursa foto: facebook

Recompense generoase celor care vor oferi informații despre locul aflării copilului din Hâncești, dispărut de două zile

UPDATE: 28.05.2020, 13:28 // Deznodământ cumplit la Hâncești în cazul băiețelului de 6 ani, dispărut de acasă pe data de 26 mai. Copilul a fost găsit mort în toaleta din curtea casei.

Poliția, dar și mai mulți locuitori din municipiul Hâncești, au continuat căutările, inclusiv pe timp de noapte, ale lui Beniamin Osipciuc, băiețelul în vârstă de șase ani, dispărut pe 26 mai, curent. Între timp, doi primari au anunțat că sunt gata să ofere recompense generoase celor care ar putea oferi informații veridice despre locul aflării copilului.

Primarul municipiului Hâncești, Alexandru Botnari, a anunțat ieri seara că împreună cu niște prieteni de-ai săi au decis să susțină căutările și să ofere împreună o recompensă în sumă de 300 de mii de lei celor care vor oferi informații despre locul aflării copilului, cu condiția că acesta este viu și nevătămat.

Totodată, și primarul de Bălți, Renato Usatâi, a promis o recompensă generoasă pentru informații despre locul aflării copilului. Într-un live pe facebook, Usatâi a declarat că oferă 10.000 de euro pentru orice informații despre locul unde s-ar putea afla copilul sau cine ar putea avea legătură cu dispariția lui și 20.000 de euro celui care oferă informații despre locul exact al aflării băiețelului de 6 ani.

„Poate cineva se teme sa ia legătura cu poliția, contactați-mă direct dacă aveți informații", a spus Usatâi, îndemnându-i pe cei care știu ceva să-l contacteze direct pe facebook sau la numerele de telefon +373 607 40 893 și +373 607 40 897.

Amintim că în ziua dispariției, Beniamin Osipciuc, băiatul de 6 ani, era îmbrăcat într-un maiou galben, pantaloni verzi și șlapi de culoare roz.

Toată poliția din RM, inclusiv cea de Frontieră, rudele, dar și oameni din localitate sunt în căutarea copilului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: