image
Sursa foto: Profimedia

Lovitură de teatru! Pochettino refuză să plece de la PSG şi învolburează apele la Paris

PSG a anunţat că urmează să se despartă de Mauricio Pochetino (50 de ani) pentru a instala un alt antrenor principal.

99,99 la sută, viitorul "principal" al campioanei Franţei va fi Christoph Galtier (55 de ani), pentru care insistă Luis Campos, noul director sportiv al clubului.

Numai că Pochettino nu vrea să accepte suma propusă de PSG pentru reziliere. El este de acord şi să primească salariul în fiecare lună până când îşi va găsi alt angajament. Chiar dacă a trecut aproape o lună din momentul în care ştia că va avea aceeaşi soartă ca şi Leonardo după ce Mbappe a semnat prelungirea contractului, lucrurile încă nu sunt clare.

Scrisoare de concediere a fost primită de argentinian săptămâna trecută, dar la negoierile începute a cerut să-i fie respectată anul de contract rămas, atât pentru el, cât şi pentru staff-ul său tehnic, precizează Marca.com.

Pochettino are un salariu de aproximativ 7 milioane de euro, iar în sezonul recent încheiat a câştigat 8 milioane de euro cu tot cu bonusuri.

Deşi se vorbea despre o cheltuială între 10 şi 15 milioane de euro pentru reziliere, PSG nu vrea să plătească întregul contract al lui Pochettino.

Toată lumea se aştepta ca despărţirea să fie oarecum amiabilă, mai ales că PSG a ajuns la un acord financiar cu Nice în privinţa lui Galtier. Iată însă că nu este suficient.

La Tottenham, Pochettino a avut iniţial salarul de 6 milioane de euro, după care prelungirea s-a făcut pentru un venit de 10 milioane de euro pe sezon, în 2018.

După ce Pochettino a fost dat afară de la Tottenham, în noiembrie 2019, s-a spus că antrenorul ar primit compensări de 23 de milioane de euro din cele 36 la care avea dreptul conform contractului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: