image
Sursa foto: jurnal.md

VIDEO: Cât costă „protestatarii” lui Șor? „500 de lei, dar tot pe Maia o susțin”; „Doar 150, mai bine mă duceam la lucru”

Unul dintre protestatarii care ar fi participat duminică la protestul partidului „Șor” din centrul capitalei, susține într-o postare video plasată pe rețelele de socializare că a fost plătit cu 500 de lei. Alți protestatari, aduși de la Soroca, se arată dezamăgiți că li se achită doar câte 150 de lei: „Nouă ne dau doar 150 de lei p....a măsii, mai bine mă duceam la lucru”, spune unul dintre aceștia, provocat de un internaut care a pretins că a primit mai mult. Oamenii legii nu au anunțat deocamdată din ce surse este finanțat protestul reflectat pe larg de mass media oficială de la Moscova. Anterior ei au anunțat că pentru protestul din 19 iunie, organizat de deputata Marina Tauber, s-au cheltuit 3,5 milioane de lei, bani care nu se regăsesc în raportul financiar al partidului.

„Mi-au dat 500 de lei. Am cumpărat carne, fac un frigărui, dar tot cu Maia Sandu voi ține”, anunță un „protestatar” în imaginile video postate pe facebook.

În imaginile de mai jos, alți „protestatari” ai partidului „Șor”, veniți de la Soroca, provocați de un internaut care le spune că i se achită 500 de lei, recunosc că lor li se achită „doar câte 150 de lei”. „P...da măsii, mai bine mă duceam la lucru” , se revoltă unul dintre aceștia.

Amintim că anterior fostul premier Ion Sturza a declarat într-un interviu că oamenii aduși în mod organizat la protestele acestui partid ar fi plătiți cu 400 - 500 de lei.

Noutăţile partenerilor

comentarii: