„Personal,nu am dat nicio indicație să fie adus cineva cu forța în PMAN. Cei care zic aceste lucruri sunt foarte invidioși pentru că nu au capacitatea de organizare a PD”, a declarat Filip,

„PD este o forță cu structuri în fiecare localitate. Așa cum am organizat această manifestație, așa putem guverna țara, așa putem corecta lucurile frumoase”, a adăugat acesta.

Întrebat câți bani au fost cheltuiți pentru mega-mitingul PD, Filip a răspuns: „Nu cunosc, trebuie de întrebat secretariatul PD. Aceste cifre vor fi raportate în rapoartele financiare ale partidului”.

Amintim că, duminică, PD-ul și-a adus susținătorii în Piața Marii Adunări Naționale organizat, din mai multe localități, cu transport plătit din banii formațiunii, fapt confirmat de mai mulți șoferi.

Totodată, mai mulți angajați ai unor instituții de stat, care ne-au rugat să le păstrăm anonimatul, ne-au sunat sau ne-au scris că sunt obligaţi să iasă lamanifestația PD. Unii dintre ei ne-au spus că ar fi amenințați cu demiterea, dacă vor refuza să se conformeze.