image
Sursa foto: Jurnal.md

Suspendări de trafic pe strada Columna: Cum va fi redirecționat transportul public

Traficul rutier pe strada Columna, tronsonul cuprins între străzile Sfatul Țării și Tricolorului, va fi suspendat până pe 27 ianuarie. Primăria municipiului Chișinău menționează că măsura este impusă de executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer fecaloid.

Totodată, începând de astăzi și până pe 26 ianaurie, va fi suspendat traficul rutier pe strada Columna, în perimetrul străzilor Vasile Alecsandri și Bulgară. Măsura este impusă, de asemenea, de executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer fecaloid.

Pe perioada executării lucrărilor de reabilitare, circulația rutelor municipale de microbuz pe perioada efectuării lucrărilor va fi organizată după cum urmează:

Rutele nr. 108 și nr. 135:

Tur - de pe str. Columna pe str. Vasile Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare, pe traseul stabilit.

Retur - pe traseul stabilit.

Rutele nr. 166, nr. 171, nr. 174:

Tur - de pe str. Vasile Alecsandri pe str. Grigore Ureche, str. Sfântul Gheorghe, str. Avram Iancu, str. Tighina, str. Columna și în continuare, pe traseul stabilit

Retur - pe traseul stabilit.

Ruta nr. 192:

Tur - de pe st. Columna pe str. Vasile Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Tighina și în continuare, pe traseul stabilit.

Retur - pe traseul stabilit.

Rutele nr. 130, nr. 148, nr. 134, nr. 132:

Tur - de pe strada Vasile Alecsandri pe str. Grigore Ureche, str. Sfântul Gheorghe, str. Avram Iancu, str. Tighina, str. Mitropolit Varlaam, str. Bulgară.

Retur - pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz 131:

Tur - de pe str. Sfântul Gheorghe pe str. Avram Iancu, str. Tighina, str. Mitropolit Varlaam, str. Bulgară.

Retur - pe traseul stabilit

Rutele nr. 152 și nr. 162:

Tur - de pe str. Columna pe str. Alexandr Pușkin, str. Grigore Ureche, str. Sfântul Gheorghe, str. Avram Iancu, str. Tighina, str. Mitropolit Varlaam, str. Bulgară.

Retur - pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: