image
Sursa foto: euneighbourseast.eu

UE a lansat o nouă platformă online pentru tineret, organizații ale societății civile și mass-media

Noul site euneighbourseast.eu, conține toate informațiile privind cooperarea dintre Uniunea Europeană și cele șase țări ale Parteneriatului Estic – Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina.

Aici puteți găsi cele mai recente știri, articole și informații practice despre proiectele finanțate de UE în țările Partenere din Est. Site-ul este disponibil în opt limbi - Armeană, Azeră, Belarusă, Engleză, Georgiană, Română, Rusă și Ucraineană. Echipa de editori a EU NEIGHBORS east monitorizează zilnic peste o sută de site-uri și platforme ale proiectelor UE, scrie și distribuie abonaților cele mai recente noutăți în timp real.

Pe lângă știri, site-ul conține actualizări zilnice despre diverse oportunități (granturi, burse, seminare, apeluri pentru propuneri, cursuri de formare, concursuri etc), care sunt oferite de programe și proiecte ale Uniunii Europene și reprezentanțele acesteia din țările Parteneriatului Estic. Toate materialele pot fi filtrate după țară și subiect.

Articolele practice din secțiunea Fapte vă pot oferi o perspectivă de ansamblu asupra modului în care funcționează programele finanțate de UE, cum să profiți sau să aplici pentru finanțare UE. Exemple concrete pot fi găsite în secțiunea Istorii!

Poți găsi cu ușurință toată informația necesară de pe site, folosind filtre după țară, subiect sau programe specifice. Site-ul este, de asemenea, conectat la o bază de date actualizată constant, care conține TOATE proiectele UE implementate în țările Parteneriatului Estic.

Pentru a fi la curent și a nu rata oportunitățile oferite, abonează-te la buletinul informativ zilnic. Poți personaliza buletinul informativ în funcție de nevoile și interesele tale - selectând țara, limba și tipul de conținut.

Noutăţile partenerilor

comentarii: