image
Sursa foto: Profimedia

Reacția lui Mauro Icardi după ce n-a fost inclus în lotul lui PSG pentru prima etapă din Ligue 1

Atacantul argentinian Mauro Icardi (29 de ani) nu a fost inclus în lotul lui PSG pentru meciul cu Clermont, câștigat de campioana Franței cu 5-0, în prima etapă din Ligue 1.

Potrivit L’Equipe, Mauro Icardi nu a avut probleme fizice, iar decizia lui Christophe Galtier n-a fost luată din motive tehnico-tactice. Atacantul argentinian ar fi afectat din punct de vedere psihic din cauza relației conflictuale cu Wanda Nara.

Recent, Wanda Nara i-a mărturisit unei persoane apropiate că vrea să divorțeze de Mauro Icardi.

În replică, Mauro Icardi a postat un mesaj virulent în care susține că problemele personale nu au nicio legătură cu excluderea sa din lotul echipei pariziene.

"Nu mai inventați mizerii. Decizia de a nu fi în lot a fost doar una tehnică. Nu am lipsit din cauza unor probleme personale, întrucât nu am nicio problemă și am respectat fiecare sesiune de antrenament. Fotbalul este prioritatea mea, pentru asta sunt plătit.

Nu voi tolera incompetența unor oameni care, cu intenții rele, vor să mă denigreze. Am mers în Ibiza cu familia pentru că am primit câteva zile libere din partea clubului, așa cum se întâmplă cu fiecare jucător. Fiecare profită de aceste zile libere așa cum vrea și cu cine vrea", a scris Icardi.

La finalul anului trecut, Wanda Nara (35 de ani) a decis să se împace cu Mauro Icardi (29 de ani), după un episod de infidelitate al fotbalistului lui PSG.

Potrivit publicației italiene Gazzetta dello Sport, Monza este interesată de transferul lui Mauro Icardi. Nou-promovata în Serie A, patronată de către Silvio Berlusconi, vrea să-l împrumute pe atacantul argentinian.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: