image
Sursa foto: Getty Images

Poveste nefardată din copilăria lui Rashford. "Uneori n-avem o felie de pâine"

Melanie Maynard, mama starului de la United, Marcus Rashford, om de bază și în naționala Angliei, a muncit până la extenuare pentru a-și crește copiii și a gestionat cu calm și știință momentele grele.

Marcus Rashford are un salariu consistent la Manchester United și în prezent încearcă să-și arate recunoștința pentru mama sa, Melanie Maynard, cu diferite atenții, îi dedică golurile și trofeele, dar cel mai mult încearcă să petreacă timp cu ea. Legătura dintre atacantul e 23 de ani cotat la 80 de milioane de euro și masa sa e una specială.

Într-un documentar realizat de BBC, mama lui Rashford dezvăluie că muncea aproape non-stop pentru a avea bani să-și crească cei trei copii.

"Lucram la casa de pariuri Ladbrokes și după muncă faceam curat. După program mă duceam și spălam vase pentru a mai câștiga bani. Uneori, copiii mă întrebau dacă am mancat, dar le răspundeam că deja mâncasem, dar în realitate nu aveam nimic de mâncare pentru mine. Atât timp cât ei aveau ce să mănânce, asta conta pentru mine. Erau zile și când n-aveam o felie de pâine prin casă", a povestit Melanie Maynard.

Când a trecut de juniorat și a început să câștige mulți bani, Marcus Rashford i-a cumpărat mamei sale o casă. "Ea este responsabilă pentru tot ce am făcut în carieră, fără ea nu aș fi ajuns unde sunt acum", își arată recunoștința fotbalistul cu 11 goluri în 39 de apariții pentru Anglia.

"Am făcut totul pentru a supraviețui. Uneori stau într-o cameră și plâng. Mă gândesc prin ce-am trecut, unde mă aflam acum câțiva ani și unde sunt acum", a mai spus Melanie Maynard.

Mărturisirea lui Melanie Maynard e o lecție de viață și arată că în spatele unor fotbaliști contestați azi pentru câți bani câștigă se află un univers al copilăriei plin de greutăți. Pentru Marcus Rashford și familia sa, fotbalul a însemnat ieșirea din sărăcie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: