image
Sursa foto: Sally Ryan

Momente memorabile la Teen Choice 2019; Premiile arată preferinţele adolescenţilor în materie de showbiz

Ediţia 2019 a Premiilor Teen Choice şi-a desemnat câştigătorii pe baza voturilor online exprimate de pese 55 de milioane de adolescenţi din toată lumea, în cadrul unei ceremonii programate duminică noapte la Hermosa Beach, în California, arată platforma deadline.com

Lista completă a câştigătorilor poate fi consultată aici 

Premiile pentru film, televiziune, sport, muzică, umor şi internet au fost stabilite pe baza voturilor online.

În materie de film ceremonia a fost dominată de Disney şi Marvel, pelicule ca ”Avengers: Endgame”, ”Aladdin” şi ”Spider-man: Far From Home” plecând acasă cu cele mai importante distincţii.

Trofeele acordate pentru televiziune au fost adjudecate de ”Riverdale” şi ”Shadowhunters”.

Gala prezentată de Lucy Hale, din “Pretty Little Liars”, şi vloggerul David Dobrik a inclus premii pentru ”Crazy Rich Asians”, ”The Perfect Date”, ”After” ca şi pentru serialele de succes ”Supernatural”, din care Jared Padalecki a fost ales cel mai bun actor Choice Sci-Fi/Fantasy din televiziune şi ”Stranger Things”.

“Stranger Things” a fost premiat pentru serial difuzat pe parcursul verii, secţiune la care au fost premiaţi şi actorii Noah Schnapp şi Millie Bobby Brown, din acelaşi serial.

Pe scenă au urcat pentru a susţine recitaluri OneRepublic, Blanco Brown, Mabel, Monsta X, CNCO şi Jordan McGraw.

Pe lista invitaţilor speciali cu apariţii în spectacol s-au numărat Sarah Hyland, Johnny Orlando, Jacob Sartorius, Zhavia şi Hayden Summerall.

Taylor Swift a fost prima vedetă căreia i s-a decernat trofeul Icon şi a ţinut să atragă atenţia asupra echipei de fotbal feminin a Statelor Unite care nu doar că a câştigat Cupa Mondială, dar ”a luat poziţie faţă de problemele de egalitate între genuri”.

Trupa pop rock Jonas Brothers a primit Premiul Deceniului ca o recunoaştere a evoluţiei lor din ultimii 10 ani.

“Avengers: Endgame” a primit trofeele Choice Movie, Choice Actor pentru Robert Downey Jr., Choice Actress pentru Scarlett Johansson şi Choice Villain pentru Josh Brolin.

“Aladdin” a fost premiantul categoriei Sci-Fi/Fantasy, iar pentru cei mai buni actori ai secţiunii trofeele au ajuns la vedetele peliculei, Will Smith şi Naomi Scott.

Artistul debutant Choice a fost Billie Eilish iar dintre artiştii internaţionali premiaţi, vedetele au fost coreenii de la BTS, premiată fiind nu numai trupa dar şi fanii lor pentru fandom, #BTSarmy.

Gala Teen Choice Awards - premii acordate pe baza voturilor fanilor, pentru cinema, televiziune, muzică, modă, conţinut digital - se află anul acesta la a 21-a ediţie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: