image
Sursa foto: Profimedia

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după ce a fost rezervă la Manchester United. Ce s-a întâmplat la antrenamente

Cristiano Ronaldo a fost rezervă la primul meci jucat de Manchester united în acest sezon, 1-2 cu Brighton.

Starul portughez a fost iontrodus pe teren în minutul 53, iar antrenorul Erik ten Hag a explicat că atacantul de 37 de ani este în urmă cu pregătirea, având în vedere că a ratat primele două săptămâni de antrenamente.

După aproape 6 zile de la acel meci, Cristiano Ronaldo a avut o primă reacţie pe reţelele sociale. Lusitanul a postat o fotografie cu el de la antrenament, alături de câteva cuvinte: "Munca asiduă mereu dă rezultate".

De altfel, la antrenamente, Cristiano Ronaldo a fost primul la sprinturi, potrivit presei britanice, în ciuda faptului că are 37 de ani.

Ronaldo continuă să-şi caute echipă, deşi a jucat deja în acest sezon pentru United. Atacantul portughez şi-a mandatat agentul să facă tot posibilul, cu toate că oficialii clubului nu-i dau voie să plece.

Între timp, la partida cu Brighton, din prima etapă a Premier League, Ronaldo a fost surprins pe banca în diverse ipostaze în ceea e priveşte mimica feţei, care spune multe.

Portughezul a făcut mai multe grimase ”traduse” de internauți drept o dovadă a nemulțumirii cauzate de faptul că este nevoit să rămână la Manchester United, chiar dacă își dorește să plece.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: