image
Sursa foto: Getty Images

Momentul în care Conor McGregor a fost arestat. A mers pe bicicletă până la locul faptei, alături de polițiști

Conor McGregor face ce face și reușește să rămână în atenția tuturor. După ce s-a retras din competiții, fostul luptător are din nou probleme cu legea și a ajuns în arestul poliției franceze, însă între timp a fost eliberat.

S-a întâmplat la Calvi, în Corsica, vineri dimineață, când irlandezul a fost acuzat de agresiune sexuală.

Însă, potrivit publicației engleze The Sun, evenimentul la care se face referire ar fi avut loc pe 6 septembrie, când "incidentul a implicat o tânără, într-un bar din Calvi, în noaptea de sâmbătă. Acuzatul a băut foarte mult pe Marina și se spune că a fost implicat în gesturi extrem de urâte".

Abia joi a fost făcută o plângere la poliție de către o persoană despre care se crede că ar chiar femeia din bar. Un martor susține că McGregor ar fi făcut și gesturi obscene. În urma plângerii, poliția a descins pe yachtul de 3 milioane de lire al lui McGregor, Dave Ocean, unde s-au făcut chiar și percheziții.

Fostul campion mondial din UFC a ales apoi o modalitate inedită de a se deplasa la localul cu pricina. A mers pe bicicletă, flancat de forțele de ordine și de bodyguarzii săi.

Acesta a fost reținut de poliție timp de două zile, timp în care i s-au făcut "câteva teste", potrivit sursei citate, iar apoi a fost eliberat, fără o acuzație clară, însă cazul nu a fost închis. În Franța, un suspect poate fi reținut inițial pentru 48 de ore, însă ulterior se poate prelungi această perioadă.

"Suspectul a fost arestat și plasat în custodie de autoritățile judiciare. A fost eliberat sâmbătă", a afirmat purtătorul de cuvânt al procuraturii din Bastia.

"El a fost eliberat înainte de terminarea custodiei poliției și fără acuze judiciare", a spus avocatul lui McGregor, Emanuelle Ramon.

Luptătorul de 32 de ani a negat vehement acuzațiile și a spus că a fost împiedicat să participe la o activitate programată.

"Ca urmare a unei plângeri formulate pe 10 septembrie, denunțând acte de agresiune sexuală și exhibiție sexuală, domnul Conor Anthony McGregor a fost subiectul unei audieri de către Jandarmerie", a precizat procurorul de caz.

În zilele în care a fost în Corsica, McGregor a fost testat antidoping de către agenția americană antidoping, chiar dacă el a anunțat că s-a retras din activitate. Multe voci susțin însă că își pregătește revenirea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: