image
Sursa foto: digisport.ro

Ronaldo, aroganță la adresa Barcelonei: Și ei vor asta, dar nu este același lucru

Cristiano Ronaldo (33 de ani) este gata pentru finala Ligii Campionilor, pe care Real o va disputa mâine, sâmbătă, 26 mai, la Kiev, contra lui Liverpool, dar până atunci starul portughez a vorbit despre presiunea la care sunt supuși el și colegii săi. Tocmai de aceea, ”CR7” a comparat gruparea madrilenă cu Benfica Lisabona.

”Orice joc disputat de Real Madrid are întotdeauna o presiune suplimentară. Suntem mereu în centrul atenției, mai ales noi cei de la Real. La Barcelona, la Atletico Madrid nu este același lucru. Ei își doresc, dar nu este același lucru. La fel este și în Portugalia. FC Porto este un club bun, are rezultate, dar clubul despre care oamenii vorbesc cel mai mult tot Benfica este”, a spus Cristiano, într-un interviu acordat unei televiziuni din Portugalia, ”El Chiringuito”.

Referitor la finala de la Kiev, Ronaldo a dezvăluit, printre altele, că-i pare tare rău pentru că mama sa, Dolores Aveiro, se consumă foarte mult în timpul meciurilor și că ajunge de multe ori până la limita de a lua calmante.

"În acest moment, am o vârstă biologică de 23 de ani. Am încă mult timp înaintea mea. Pot juca până când voi împlini 41 de ani. Mă simt bine, fericit, nu pot să mă plâng", a declarat Ronaldo într-un interviu acordat programului de televiziune El Chiringuito.

Jurnalista Arancha Rodriguez a făcut rost de istoricul medical din ultimii ani al superstarului lui Real Madrid. Deși are 33 de ani, starul Realului se află la cel mai înalt nivel, iar organismul său este aproape de perfecțiune. Ziarista a prezentat datele unor doctori, care au rămas impresionaţi de organismul superstarului blanco. Vârsta lui biologică ar fi de doar 23 de ani, astfel că e de aşteptat ca portughezul să evolueze la cel mai înalt nivel câţiva ani buni.

Fotbalistul lusitan se pregăteşte în prezent să dispute a treia finală consecutivă de Liga Campionilor cu Real Madrid, care o va înfrunta pe Liverpool, sâmbătă seara, la Kiev (21:45).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: