image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Slusari: Orice abuz care va urma din partea separatiștilor va fi „meritul” deputaților socialiști și șoriști

Prin faptul că au ignorat subiectul răpirii cetățenilor de către structurile de forță de la Tiraspol și au boicotat examinarea moțiunii simple asupra activității MAI, deputații PSRM și cei din Partidul Șor au stimulat agresorul, consideră vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari.

„Coaliția Șordon a cucerit azi încă un vărf de rușine. Cu imoralitatea crasă, alianța Kroll-Bahamas a ignorat subiectul răpirii cetățenilor Republicii Moldova de către așa zise structurile de forță ale așa-zisului stat transnistrean. Astfel a fost stimulat agresorul. Orice abuz, care va urma din partea separatiștilor, ar fi "meritul" deputaților sociașiști și șoriști”, a comentat Alexandru Slusari.

„Totodată, societatea a fost lipsită de dreptul să asculte public explicațiile lui Voicu despre cum l-a salvat pe verișorul lui Furculiță prins în starea de ebrietate la volan. Deci, această coaliție cu responsabilitatea socială scăzută sub orice plintus acum discreditează ultimele rămășițele din autoritatea Parlamentului RM”, a adăugat vicepreședintele Platformei DA.

Precizăm că moțiunea simplă împotriva activității MAI a fost respinsă automat, astăzi, din cauza lipsei de cvorum. Ședința Parlamentului a fost boicotată de PSRM, Partidul Șor și transfugii din platforma Pentru Moldova.

Citeşte mai mult despre

comentarii: