image
Sursa foto: Profimedia

Pavel Nedved a recunoscut! Motivul pentru care Juventus a acceptat să îl piardă gratis pe Paulo Dybala

Negocierile dintre Juventus și Paulo Dybala (28 de ani) au picat definitiv, iar argentinianul va pleca de la echipă în vară, din postura de jucător liber de contract.

Presa italiană a vehiculat că motivul pentru care torinezii nu i-au acordat decarului contractul dorit a fost faptul că nu a demonstrat că poate fi noul pion principal de la echipă, iar ultimele declarații din partea conducerii nu au făcut decât să alimenteze aceste zvonuri.

Pavel Nedved (49 de ani), vicepreședintele lui Juventus, a lăsat de înțeles că echipa a decis să nu îi satisfacă lui Dybala pretențiile financiare deoarece au fost mult prea mari, comparativ cu ce a reușit până acum sud-americanul în tricoul echipei.

"Am evaluat jucătorul în toate compartimentele, am studiat ce ne oferă pe teren cât și în afara acestuia, ne-am uitat la contribuția lui din toate unghiurile posibile.

Evident, pretențiile lui au fost foarte ridicate, așa cum este și normal, dat fiind faptul că este un jucător grozav.

Dar nu am fost pregătiți să facem acest pas, așa că cel mai corect lucru este să mergem pe căi separate. Asta nu înseamnă că nu este un jucător grozav", a declarat Nedved, conform Football Italia.

Potrivit Gazetta Dello Sport, Dybala a decis să accepte propunerea celor de la Inter Milano. Fotbalistul va semna un contract valabil pe patru sezoane și va avea un salariu în valoare de 6 milioane de euro net anual.

Deși se zvonea la un moment dat că nu este tentat să semneze cu Inter, Paulo Dybala a ales formația de pe Giuseppe Meazza deoarece își dorește să se răzbune pe Juventus pentru "tratamentul" primit în ultima perioadă.

Totodată, un alt aspect care l-ar fi făcut pe argentinian să accepte propunerea celor de la Inter a fost acela că nu a dorit să schimbe campionatul, în ciuda faptului că pe urmele sale mai erau formații precum Atletico Madrid, Arsenal, Manchester United sau Newcastle.

Paulo Dybala va pleca astfel de la "Bătrâna Doamnă" după șapte ani. Transferat în vara anului 2015 de la Palermo, pentru 41 de milioane de euro, argentinianul se află în ultimele șase luni de contract cu Juventus Torino, iar săptămânile trecute, italienii au anunțat că negocierile dintre fotbalist și club au fost sistate definitiv.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: