image
Sursa foto: jurnal.md

Ce spun cei doi protagoniști ai bătăii din studioul Jurnal TV: „Înțeleg, am fost și eu tânăr și aprins”

La scurt timp după bătaia care a avut loc aseară în direct în timpul emisiunii „Ora expertizei” de la Jurnal TV, Sergiu Tofilat, fost consilier prezidențial și vicepreședinte al Partidului Schimbării, a postat un mesaj pe facebook în care anunță că regretă cele întâmplate. La rândul său, fostul viceministru de interne, care a fost strâns de gât și pus la pământ, ne-a spus că după ce și-a revenit și-au dat mâna neconstrânși de nimeni. „Am fost și eu tânăr și aprins, înțeleg”, a spus Ghenadie Cosovan.

„Stimați prieteni, îmi pare rău pentru incidentul din platoul Jurnal TV. A fost o situație în care n-am știut să-mi controlez emoțiile și regret cele întâmplate. Violența este inadmisibilă, disputele nu se rezolvă cu astfel de instrumente, care nu ar fi natura sau cauza acestora. Regret acest incident”, a scris Sergiu Tofilat pe facebook.

După finalizarea emisiunii „Ora expertizei”, care de altfel s-a încheiat cu 28 de minute mai devreme din cauza bătăii și pentru că a fost necesară intervenția medicilor, moderatorul emisiunii Dumitru Mișin a menționat: „Totul e bine. Bărbații au depășit momentul”.

ss

Solicitat de Jurnal.md, fostul viceministru de Interne, Ghenadie Cosovan, a declarat că după emisiune s-a împăcat cu Sergiu Tofilat.

„Ne-am dat mâna sincer, fără să fim impuși de moderator ori de altcineva din studiou. Regret că l-am stropit, dar cuvântul acela „lepădătură” m-a scos din fire. Dar am fost și eu tânăr și aprins, înțeleg că nici el nu s-a putut stăpâni. Nu vreau să aibă de suferit în urma acestui incident. Cândva i-am citit analizele și îl apreciam”, a spus Ghenadie Cosovan.

El a mai adăugat că s-a ales cu un hematom la cap, deoarece s-a lovit de ceva în timp ce a căzut, dar nu a mai apelat la medici.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: