image
Sursa foto: PG

Doi frați din Hâncești, reținuți, după ce au încercat să violeze o adolescentă

Doi frați de 17 și, respectiv 18 ani, au fost reținuți, fiind suspectați de jaf și tentativă de viol a unei minore de 17 ani.

Aseară polițiștii din Hâncești au fost sesizați de o tânără de 17 ani din raionul Leova despre faptul că a fost victimă a unei tentative de viol și jaf. Indivizii aflându-se în municipiul Hâncești s-au apropiat de tânără, au aplicat forța fizică și au dus-o într-o clădire abandonată încercând să întrețină un raport sexual.

Tentativa a eșuat datorită faptului că aceasta a opus rezistență și a strigat după ajutor. Astfel, suspecții au reușit să fugă, reușind însă să-i fure telefonul. Ulterior, tânăra a alertat poliția. Polițiștii s-au mobilizat și au reținut suspecții care au fost depistați într-o casă din Hâncești. La cerințele legale ale polițiștilor, cei doi nu s-au subordonat și au opus rezistență încercând să fugă.

Suspecții au fost reținuți, fiind inițiate două cauze penale pentru jaf și tentativă de viol. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de asemenea infracțiuni riscă de la 5 la 12 ani de închisoare.

comentarii: