image
Sursa foto: Getty Images

Transfer de titlu: Liverpool dă lovitura cu un mijlocaş genial; Îl aduce pe o sumă ridicolă pentru Premier League

Pascal Gross de la Brighton e dorit neapărat de Liverpool în perioada de mercato de iarnă. Klopp îl vede o achiziţie importantă pentru un lot echilibrat, care să ducă până la capăt lupta cu City, pentru titlu.

În vârstă de 27 de ani, Gross a fost adus sezonul trecut de formaţia care tocmai promovase în Premier League pentru o sumă modică, 3 milioane de lire. A urmat o stagiune perfectă, în care neamţul a fost declarat cel mai bun jucător al clubului. Excelent la executarea fazelor fixe, mijlocaşul are o viziune excelentă, punându-şi în valoare excelent coechipierii.

În această stagiune, cota i-a scăzut, fiind o lungă perioadă accidentat. Klopp vrea să profite de acest lucru şi pregăteşte o ofertă de 15 milioane de lire. Mutarea ar urma să aibă loc chiar în iarnă, anunţă mirror.co.uk.

Klopp îl admiră pe playmakerul german încă de pe vremea când era la Dortmund şi fotbalistul impresiona în tricoul lui Ingolstadt.

Temerea tehnicianului era că fotbalistul nu se va adapta într-un campionat atât de dur, precum Premier League, dar a impresionat la primul său sezon în tricoul lui Brighton. E adevărat, la capitolul condiţie fizică Gross nu stă ideal, fiind foarte des schimbat pe finalurile de meci, însă el va fi adus la Liverpool pentru a crea o bancă foarte puternică şi a fi folosit un timp limitat. Ca atare, poate fi o mare lovitură în tentativa de cucerire a unui titlu istoric.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: