image
Sursa foto: fmf.md

O nouă înfrîngere pentru ”tricolori”: Meciul cu Austria a început cu o întârziere de 30 de minute

Selecționata Moldovei a de fotbal a suferit o nouă înfrângere în preliminariile Campionatului Mondial din 2022 și rămâne ultima în grupa preliminară.

Echipa lui Roberto Bordin a cedat pe teren propriu în fața Austriei cu scorul de 0-2. Austriecii, cu două victorii la Euro 2020, au reușit să marcheze în prelungirile fiecărei din cele două reprize. Primul a făcut-o Baumgartner, după care Arnautovic a stabilit scorul final. Este de remarcat că oaspeții au mai avut și alte ratări importante, iar echipa noastră nu s-a remarcat cu faze periculoase la poarta adversă. Cu un punct la activ, reprezentativa Moldovei rămâne pe ultimul loc în grupa sa preliminară. Pentru ”tricolori” urmează meciurile cu Scoția și Insulile Feroe din deplasare.

Este de menționat că meciul de pe stadionul Zimbru a început cu o întârziere de circa 30 de minute. Asta, din cauza unei drone care a survolat deasupra arenei. În această dimineață poliția a anunțat că a găsit proprietarul dronei, iar acesta s-a dovedit a fi un copil de 12 ani din capitală.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: