image
Sursa foto: noi.md

Fostul șef al Procuraturii Anticorupție Viorel Morari spune că a fost la sediul PDM și a discutat cu Vladimir Plahotniuc

Fostul șef al Procuraturii Anticorupție Viorel Morari spune că s-a întâlnit și a discutat tet-a-tet cu liderul PDM, Vladimir Plahotniuc. Viorel Morari a declarat în cadrul unei emisiuni de la TV8 că la sediul Partidului Democrat ar fi avut loc niște ședințe la care se discutau chestiuni ce țin de situația economico-financiară din sistemul bancar al RM.

Fiind întrebată de jurnalista TV8 dacă s-a întâlnit sau nu cu Vladimir Plahotniuc, Morari a răspuns: „Da, am fost la sediul PDM și m-am întâlnit inclusiv cu Vlad Plahotniuc. Mergeam la ședința consiliului creat de prim-ministru. Am discutat anumite chestiuni care țin de situația economico-financiară în sistemul bancar. Ne întâlneam pentru a discuta instrumentarea dificultăților apărute. Am discutat și tet-a-tet” .

Amintim că pe 26 aprilie, mai multe redacții de știri din țară au primit o scrisoare prin care este menționat faptul că Morari ar fi favorizat soluționarea mai multor dosare penale. La scurt timp acesta și-a anunțat demisia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: