image
Sursa foto: Getty Images

Se pregătește transferul verii! Un club din Premier League, gata să facă o ofertă imensă pentru Haaland

Erling Haaland (20 de ani) este cel mai dorit jucător din Europa. Mai multe cluburi de top au pus ochii pe starul norvegian al Borussiei Dortmund.

Chiar dacă șefii germani au dat asigurări că Haaland va rămâne la Dortmund, cluburile mari nu renunță la ideea de a-l transfera. Chelsea, campioana Europei, pregătește o ofertă de 150 de milioane de lire sterline pentru a-i convinge pe cei de la Borussia să-i dea drumul, scrie 90min.com.

Chelsea a cheltuit foarte mulți bani pe transferuri și în vara trecută: peste 120 de milioane de lire sterline, pentru transferurile lui Timo Werner și Kai Havertz. Favoritul lui Roman Abramovich este, însă, Romelu Lukaku, pe care l-ar vrea înapoi pe Stamford Bridge, unde a evoluat în urmă cu aproape zece ani.

Norvegianul este dorit și de deținătoarea UEFA Champions League, Chelsea, dar un fost mare atacant englez nu-i dă nicio șansă lui Haaland în Premier League, acolo unde a jucat tatăl acestuia, Alf Inge, care a trecut pe la Leeds, Nottingham Forest și City.

”Dacă îl studiezi atent, Erling excelează la capitolul fizic și hărțuiește mulți fundași din Bundesliga.

Asta este valabil și pentru Spania, dar nu și entru campionatul englez. Aici, un jucător cu forță fizică nu e mare lucru, avem destui ca el, mai puțin unii tehnici. Dacă Erling vine în Anglia, el nu are nicio șansă în fața fundașilor centrali de la Brighton”, a declarat John Barnes, legenda lui Liverpool.

Vârful mai are contract cu Dortmund până în 2024, iar din vara viitoare intră în vigoare o clauză prin care Haaland poate pleca pentru 75 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: