image
Sursa foto: Jurnal TV

Dinu Plângău: „Unica speranță că Putin poate fi oprit din a persevera în acest război și în această nebunie este elita rusă”

Elita rusească, cea care suferă direct în urma sancțiunilor tot mai dure, ar putea fi cea care să-l determine pe Vladimir Putin să înceteze războiul împotriva Ucrainei, crede fostul deputat Dinu Plângău, care mai spune că un val mare de revoltă s-ar putea ridica în Rusia după ce trupurile soldaților morți vor fi întoarse în acasă, părinților.

„Unica speranță că Putin poate fi oprit din a persevera în acest război și din această nebunie este elita rusă, care suferă foarte mult și financiar, dar și suportă frustrări legate de deplasări, confort. Al doilea val de nemulțumiri va apărea când soldații morți vor fi întorși părinților acestora. Cu siguranță mulți oameni o să-și pună întrebări. Deocamdată oricum e foarte imprevizibil totul. Lui Putin îi este destul de greu deja să facă un pas înapoi fără o percepție de victorie”, a menționat Dinu Plângău, în cadrul Ediției Speciale de la Jurnal TV, în această seară.

Noutăţile partenerilor

comentarii: